fbpx

21 Savage – American Dream (Limited Edition) (Red Vinyl)

kr. 295,00

Dette er en speciel limited edition udgave trykt på rød vinyl

Dyk ned i den dybe og pulserende lydverden af 21 Savage med hans seneste album, “American Dream”. Med rå og ærlige tekster kombineret med hans karakteristiske stil, tager dette album lytteren med på en rejse gennem 21 Savages refleksioner over livet, kærligheden, og de udfordringer, der følger med hans opvækst.

Fra de dybe baslinjer til de hypnotiserende beats, leverer “American Dream” en lyd, der fanger ørerne og efterlader et varigt indtryk. Hver sang er som et kapitel i 21 Savages livshistorie, fortalt med ærlighed og autenticitet, der appellerer til lyttere på tværs af alle baggrunde.

Med gæsteoptrædener fra nogle af rapscenens mest talentfulde kunstnere, bringer dette album en blanding af stil og lyd, der ikke kun underholder, men også efterlader lytteren med stof til eftertanke. Fra de hårdtslående tracks til de mere introspektive numre, formår 21 Savage at skabe en kompleksitet, der afspejler dybden af den amerikanske drøm, som han udforsker gennem sin musik.

“American Dream” er ikke bare et album, det er en lydoplevelse, der indkapsler 21 Savages evolution som kunstner og hans refleksioner over samfundet omkring ham. Så dyk ned i denne musikalske rejse og oplev “American Dream” med 21 Savage.

Tracklist

 1. American Dream
 2. All Of Me
 3. Redrum
 4. N.h.i.e.
 5. Sneaky
 6. Pop Ur Shit
 7. Letter To My Brudda
 8. Dangerous
 9. Nee-nah
 10. See The Real
 11. Prove It
 12. Should’ve Wore A Bonnet
 13. Just Like Me
 14. Red Sky
 15. Dark Days

På lager

Varenummer (SKU): 0196588202810 Kategorier: ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “21 Savage – American Dream (Limited Edition) (Red Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter
#