fbpx

Om Os

OM URBANDO

Hos URBANDO elsker vi musik og ikke mindst vinyler. Vinylen er netop på vej til at blive populær igen og det er ikke uden grund. Vinyler kommer nu til dags i alle former og farver, det er kun fantasien som sætter grænser, for hvordan de kan se ud efterhånden og derfor er der mange som køber vinyler uden at eje en pladeafspiller, bare for udseendes skyld. Den lyd man får fra sin vinylplade er noget af den skarpeste lyd du kan få og med det rette setup, er det som at træde ind i en helt ny verden af vidundere. Det faldt os derfor naturligt, at sørge for at du får den bedst mulige oplevelse, når du skal have nye vinyler til samlingen.

Vi ved at det kan være en jungle når man skal ud og se på nye vinyler, vi vil derfor gøre det så let og informativt for dig som overhovedet muligt. For URBANDO er ikke bare siden, hvor man køber sine vinyler, men siden til at blive inspireret og udvide sin horisont. Hos URBANDO specialisere vi os indenfor Hip-Hop genren, hvilket afspejler sig i vores udvalg, med en række specielle vinyler som du ikke finder andre steder. Det skyldes at vi i Danmark mener, at ingen andre har taget skeen i hånden og gjort noget for kulturen.

Hos URBANDO er det netop dig som er i fokus. Du vil derfor opleve priser du ikke troede var muligt, nyt musik du ikke vidste eksisterede, udvidede informationer om de enkelte albums og helt særlige vinyler du ikke vidste fandtes.

#