Snoop Dogg – R & G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece (Vinyl)

kr. 199,00


Side A
1. (Intro) I Love To Give You Light
2. Bang Out
3. Drop It Like It’s Hot (feat. Pharrell)
4. Can I Get A Flicc Witchu (feat. Bootsy Collins)
5a. Every Dogg Has His Day (Interlude)
5. Ups & Downs (feat. Bee Gees)

Side B
1. The Bidness
2. Snoop D.O. Double G
3. Let’s Get Blown
4. Step Yo Game Up (feat. Lil Jon & Trina)
5. Perfect (feat. Charlie Wilson)

Side C
1. WBALLZ (Interlude)
2. Fresh Pair Of Panties On
3. Promise I
4a. Say What Again (Interlude)
4. Oh No (feat. 50 Cent)
5. Can U Control Yo Hoe (feat. Soopafly)

Side D
1. Signs (feat. Charlie Wilson & Justin Timberlake)
2. I’m Threw Witchu (feat. Soopafly)
3. Pass It Pass It
4. Girl Like U (feat. Nelly)
5. No Thang On Me (feat. Bootsy Collins)

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 060257798241 Kategori:


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Snoop Dogg – R & G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece (Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter