fbpx

Kontakt

Kontakt information

Telefonen er åben hver dag fra 10 til 20.

We sell to all EU countries!

We are a danish company and our site is in danish. We recommend using google translate for a translation. We sell to all EU countries and shipping prices start at 16 euro for select countries. Is your country not an option in the checkout then please contact us and we will make it an option.

Mangler vi dit favorit album?

Hos URBANDO arbejder vi altid på at udvide vores sortiment og skaffe de mest eksklusive titler til jer. Kunne du ikke finde hvad du søgte, så er du altid velkommen til at kontakte os og vil vil gøre vores bedste for at skaffe det du netop står og mangler.

Fortrydelsesret, reklamation og levering

Har du modtaget varer, som du ønsker at bytte/returnere, så skal du være velkommen til at at kontakte os gennem vores formular eller ringe til os. Levering af varer tager 1-4 dage. Hvis du vil spare forsendelsen kan du vælge ”lokal afhentning i Kolding” og vi vil kontakte dig efter du har placeret din ordre

Ris & ros

Hos URBANDO er det dig som er i fokus. Vi står derfor altid klar til at høre din mening og hvad du har at sige. Tøv derfor ikke med at skrive til os, da vi kun kan blive stærkere sammen.

Generelle spørgsmål

Ligger du inde med nogle spørgsmål om os, hvad vi kan gøre for dig eller noget helt tredje, så skal du ikke tøve med at kontakte os. For hos URBANDO findes ingen dumme spørgsmål.

Svartid

Vi ved at det kan være svært at vente, især når det omhandler musik. Vi bestræber os derfor altid på at svare på din henvendelse indenfor 24 timer, i travle perioder kan der forekomme en svartid på 2-3 dage. Er din henvendelse akut, så kan du altid ringe til os.

#