fbpx

Zar Paulo – Elendig Software (Vinyl)

kr. 299,00

. Dette er den almindelige udgave

De fem venner fra Aarhus har rejst med raketfart siden de i januar 2022 udgav den første single ’Klap For Fædrelandet’ fra deres debutalbum ’Elendig Software’. Soundvenue har hyldet dem for at have skrevet 2022’s bedste sang, P3 har gjort dem uundgåelige og har nomineret dem til den prestigefyldte P3 Guld Talentpris, de har spillet support på The Minds of 99’s arenatour, de har spillet udsolgte og femstjernede koncerter i Vega og på Train. Og så udgav de i 2022 den første samlede pulje af sange under navnet ’Elendig Software (del 1)’, en udgivelse som af blandt andre GAFFA, Soundvenue og Politiken blev kåret til en af 2022s bedste udgivelser.

Nu udgiver Zar Paulo så endelig deres længe ventede debutalbum ’Elendig Software’ både digitalt og på vinyl. Det betyder at der bliver føjet fem nye sange til værket, som altså fuldender kvintettens debutalbum og på samme tid samler alle sangene sig til et album, hvor man nu kan høre bandet på vinyl for første gang.

Elendig Software udkommer som en gatefold vinyl og det mærkes, at bandet ikke blot har gjort sig umage med musikken på debutalbummet, men at de også har brugt mange tanker på indpakningen og hele artworket omkring vinylen. På flere måder er der tale om ekstraordinært debutalbum – og altså både på lydsiden og på artworket.

Vinylen kommer med et transparent plastik-cover yderst med påtrykte symboler, hvoraf hver tegning symboliserer én af sangene på debutalbummet. På plastikcoveret finder man også en række sammenhængende streger, som er lavet ud fra plantegningerne fra det nedlagte Amtssygehus i Aarhus, hvor Zar Paulo har skrevet deres debutalbum i de forladte, kommunale bygninger.

Bag plastikcoveret finder man en gatefold vinyl i et hvidt og blåt univers. Selve pladen er presset i blå vinyl og i den anden lomme finder man en 25-siders booklet med sangtekster og ekstraordinært artwork skabt af Zar Paulo og deres art directors Hey Jack.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0735745648490 Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zar Paulo – Elendig Software (Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter
#