Pop Smoke – Shoot For The Stars Aim For The Moon (Vinyl)

DKK 269,00 DKK 239,00


Side A
1. Bad Bitch From Tokyo (Intro)
2. Aim For The Moon (feat. Quavo)
3. For The Night (feat. DaBaby & Lil Baby)
4. 44 Bulldog
5. Gangstas
6. Yea Yea

Side B
1. Creature (feat. Swae Lee)
2. Snitching (feat. Future & Quavo)
3. Make It Rain (feat. Rowdy Rebel)
4. The Woo (feat. 50 Cent & Roddy Rich)

Side C
1. West Coast Shit (feat. Quavo & Tyga)
2. Enjoy Yourself (feat. KAROL G)
3. Mood Swings (feat. Lil TJay)
4. Something Special
5. What You Know Bout Love

Side D
1. Diana (feat. King Combs)
2. Got It On Me
3. Tunnel Vision (Outro)
4. Dior (Bonus)

På lager

Varenummer (SKU): 0602507306465 Kategori:


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pop Smoke – Shoot For The Stars Aim For The Moon (Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter