fbpx

Johnny Deluxe – Johnny Deluxe (Limited Edition) (Gul Vinyl)

kr. 199,00

Tilbage i 2004 fløj Johnny Deluxes hits ind på den danske musikscene med sange som ”Elskovspony”, ”Drømmer Jeg” og ”Vi Vil Ha’ Mer”’. Her 20 år senere i år 2024 kan du nu endelig få debutalbummet for første gang på vinyl i en gul farve og så er det en limited edition.

Træd ind i den pulserende verden af dansk rock med Johnny Deluxe’s legendariske selvbetitlede album “Johnny Deluxe” i en begrænset udgave på gul vinylplade. Denne særlige udgivelse hylder et af dansk musiks mest ikoniske albums og giver fans mulighed for at genopdage bandets tidløse lyd i en helt ny form.

Med den varme, karakteristiske klang af vinyl, bliver hver guitar riff, hvert vers og hver melodi levende på en måde, der kun kan opleves gennem analog lyd. “Johnny Deluxe” på gul vinylplade er ikke bare en genudgivelse; det er en dybdegående musikalsk oplevelse, der vækker minder og skaber nye.

Dykkende ned i dette eksklusive udgave får du ikke kun et stykke dansk musikhistorie, men også et smukt designet cover, der fanger Johnny Deluxe’s unikke æstetik og stil. Med hver rotation af pladen fordybes du i en verden af den danske rocks energi og autenticitet.

Uanset om du er en loyal fan eller ny til Johnny Deluxe’s musik, vil denne limited edition på gul vinylplade fortrylle dine sanser og berige din musiksamling med et ikonisk stykke dansk rockhistorie. Tag del i denne musikalske fejring og sikre dig din kopi af dette sjældne og eftertragtede udgivelse, før det er for sent.

Tracklist

 1. Vi Vil Ha’ Mer’
 2. Drømmer Jeg? (feat. Anna Nordell)
 3. Lille Hypokonder
 4. Elskovspony
 5. Hun Er Et Vilddyr
 6. Allersmukkest
 7. Penge Er Alt
 8. Sommeren Er Forbi
 9. Dobbeltliv
 10. Hemmelighed
 11. Det’ Ligemeget
 12. Penge Er Alt (Part 2)

På lager

Varenummer (SKU): 0602465108569 Kategorier: , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Johnny Deluxe – Johnny Deluxe (Limited Edition) (Gul Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter
#