fbpx

Childish Gambino – Awaken, My Love! (Vinyl)

kr. 189,00

Træd ind i en fortryllende og eksperimentel lydverden med Childish Gambino’s “Awaken, My Love!” – nu tilgængelig som en spektakulær vinylplade. Dette album repræsenterer en epoke i moderne musik og markerer Childish Gambino’s fordybelse i funk, soul og psykedelisk lyd.

Med “Awaken, My Love!” får du et lydspor fyldt med dybde, variation og følelsesmæssig resonans. Fra de funky riffs til de sjælfulde vokaler udforsker albummet et bredt spektrum af lyde og stemninger, der fanger lytterens opmærksomhed fra start til slut. På dette mesterværk af et album finder du sangene ”Redbone” og ”Me And Your Mama” som i skrivende stund har 1.5 millarder og 500 millioner streams på Spotify)

Denne vinyludgave giver dig mulighed for at opleve hver nuance og detalje i Childish Gambino’s musikalske vision. De varme toner og den rige lyd, som vinylpladen leverer, forstærker kun oplevelsen og giver dig mulighed for at fordybe dig i musikken på en helt ny måde.

Denne vinylplade af “Awaken, My Love!” er en essentiel tilføjelse til enhver musikelskers samling. Uanset om du er fan af Childish Gambino eller bare elsker innovativt og genrebøjet musik, vil denne plade berige dit lytteunivers og efterlade dig forbløffet over dens kreativitet og dybde.

Trackliste:

 1. Me and Your Mama
 2. Have Some Love
 3. Boogieman
 4. Zombies
 5. Riot
 6. Redbone
 7. California
 8. Terrified
 9. Baby Boy
 10. The Night Me and Your Mama Met
 11. Stand Tall

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 810599021900 Kategorier: , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Childish Gambino – Awaken, My Love! (Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter
#