T.I. – T.I. Vs T.I.P. (Vinyl)

DKK 219,00 DKK 149,00


Side A
1. Act 1: T.I.P.
2. Big Things Poppin’ (Do It)
3. Raw
4. You Know What It Is
5. Da Dopeman

Side B
1. Watch What You Say To Me (feat. Jay-Z)
2. Hurt (feat. Alfa Mega & Busta Rhymes)
3. Act II: T.I.
4. Help Is Coming
5. My Swag (feat. Wyclef Jean)

Side C
1. We Do THis
2. Show It To Me (feat. Nelly)
3. Don’t You Wanna Be High
4. Touchdown (feat. Eminem)

Side D
1. Act III: T.I. Vs T.I.P. The Confrontation
2. Tell ‘Em I Said That
3. Respect This Hustle
4. My Type

På lager

Varenummer (SKU): 0075678997716 Kategori:


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “T.I. – T.I. Vs T.I.P. (Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter