fbpx

Stine Bramsen – Blonde Og Blank (Vinyl)

kr. 249,00

 

Blonde & Blank er blevet omtalt som et kvindepolitisk manifest, hvor Stine Bramsen ikke tager afstand fra, men i stedet tager opgøret mod de kasser, som kvinder, specielt i medie- og musikbranchen, historisk set altid har måtte finde sig selv i.

Det er et album, hvor Stine Bramsen som er medlem af gruppen Alphabeat for første gang udfolder sin egen musikalitet og udforsker både country, soul og generelt guitardrevet musik. Ekstra Bladet, som kårede albummet til et af årets bedste, skrev “Hun mestrer poppens ABC med traditionelt forankret håndværk på internationalt niveau” – et niveau hun længe har bevist med Alphabeat, men nu gør til sit helt eget fra ballader som titelsangen ‘Blonde & Blank’, til energiudladninger som ‘What I Want You To Do’ og radiohittet ‘Mother Earth’.

Der er til denne vinyl lavet et artwork, som matcher det enorme bagtæppe, der har prydet scenenerne på de danske festivaler i sommerens løb, customized af Bodil Damgaard Møller. Bagtæppet tages også med på hendes DK-tour i starten af året, hvor vinylen kan købes. Originalt skulle vinylen eksklusivt sælges på touren – men det er blevet trykt et begrænset ophav til forretninger landet over også, som følge af de enorme roser fra landets musikkritikere.

Tracklist

 1. Blonde & Blank
 2. Mother Earth
 3. Paranoid
 4. Sex It Away
 5. Ally McBeal
 6. Break Of Dawn – Interlude
 7. Sunday Morning (feat. Kaja Vala)
 8. What I Want You To Do
 9. I Remain
 10. London Song
 11. Real Deal

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Stinelp Kategorier: ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stine Bramsen – Blonde Og Blank (Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter
#