fbpx

Lord Siva – 8 Dage i April (Limited Edition) (Blue Vinyl)

kr. 189,00

Så er der nyt fra Lord Siva – manden bag kæmpe hittet ”Solhverv”. Lord Siva udsender sit album for første gang på vinyl.

Albummet er en limited edition og er kun trykt i 1000 eksemplarer.

”Vi skrev og optog sangene på en sommerhustur i april i 2020, hvor hele verden var gået i stå. Den ro, der opstod i den periode, fik stor indflydelse på optagelserne.”

Sådan fortæller Lord Siva om tilblivelsen af albummet 8 Dage I April, som han udgav den 21. april 2023.  Albummet er skabt med det band, han har samarbejdet med siden begyndelsen af karrieren i 2014, og gennem de otte sange oplever lytteren Lord Sivas følsomme tekstunivers i nye rammer.

”Vi prøvede at få den stemning, der var i sommerhuset ned på sporene. Sangene på pladen er refleksioner over de følelser, der boede i mig lige på det tidspunkt. Det tempo, som lockdown tvang alle ned i herhjemme, gav også plads til refleksion og eftertanke, og det endte med at skabe et godt kreativt rum,” fortæller Lord Siva.

Bløde rytmer og gæster i udestue

Første sang på 8 Dage I April er Jeg Har Ændret Mig, hvor Lord Siva synger om, hvordan kærligheden i et parforhold består, selvom livet skyller ind over menneskene og ændrer dem.

I Natteklip svajer de bløde rytmer ind over hinanden, mens der på Jeg Vil Have Dig Helt er besøg fra den helt nye upcoming sanger Ella Augusta.

Titelnummeret 8 Dage I April er et melodisk mellemspil. På Går Tilbage gæster Hans Philip, der synger om sol, sommer og forlist kærlighed.

Indser er albummets mest tempofyldte sang, der beskriver et øjebliks kærlighedsåbenbaring. Herefter følger relationsportrættet På En Pause og til sidst Forglemmigej, der sætter et blødt og souljazzet punktum for albummet.

”8 Dage I April er en form for intermezzo, hvor tempoet er skruet ned og spejler tiden omkring tilblivelsen. Det er en status på mig og mine tanker de dage i 2020 og den proces har givet mig en hel masse energi, som jeg tager med mig i min fremtidige sangskrivning,” afslutter Lord Siva.

Lord Siva udgiver d. 5 juli sin første vinyl i karrieren – 8 Dage I April.

Om Lord Siva

Bag kunstnernavnet Lord Siva står Brian Siva (f. 1989). Han debuterede i 2014 med EP’en 100 og albummet 180 og fulgte senere op med 3 i 2017 og Lys i 2020

– siden har Lord Siva udgivet en række singler, deriblandt Solhverv, Paris og Stjernerne, der har høstet millioner af streams og topplaceringer på den danske airplay chart. 

Lord Siva er og har igennem sin karriere været toneangivende inden for den mere følelsesfulde R’n’B og pop i Danmark. Lord Siva har gennem sin karriere været kreativt søgende efter at udvikle nye retninger for sin musikalske stil og har på denne rejse eksperimenteret med genrer og interessante samarbejde med andre artister som Vera, Clara, Hennedub og Thomas Helmig. 

Tracklist

  • A1 Jeg Har Ændret Mig 4:14
  • A2 Natteklip 3:53
  • A3 Jeg Vil Have Dig Helt 3:27
  • A4 8 Dage I April 1:26
  • B1 Går Tilbage 3:36
  • B2 Indser 4:09
  • B3 På En Pause 3:12
  • B4 Forglemmigej 2:48

 

På lager

Varenummer (SKU): 0196588129919 Kategorier: , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lord Siva – 8 Dage i April (Limited Edition) (Blue Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter
#