fbpx

2 Chainz & Lil Wayne – Welcome 2 Collegrove (RSD Limited Edition) (Semi-Transparent Vinyl)

kr. 249,00

Træd ind i et univers af musikalsk mesterskab og dynamisk samspil med 2 Chainz & Lil Wayne’s “Welcome 2 Collegrove” på vinylplade fra Record Store Day. Denne eksklusive udgivelse fejrer fusionen af to legendariske hiphop-ikoners talent og kreativitet.

Dykkende ned i denne specialudgivelse vil du opleve enestående lydkvalitet, nøje restaureret for at fange hver nuance og dybde af det originale studieoptagelse. Fra den varme, karakteristiske klang af vinyl, der tilføjer en unik nostalgisk charme, til de sprudlende rytmer og skarpe tekster, er dette album en sand perle for enhver vinylentusiast og hiphop-aficionado.

Med en omhyggeligt kurateret trackliste, der spænder over en række stilarter og stemninger, tager “Welcome 2 Collegrove” lytteren med på en rejse gennem en verden af ​​musikalsk innovation og kreativitet. Fra de uimodståelige hooklines til de dybtfølte vers, vil dette album få dig til at nikke med hovedet og rappe med.

Udover den musikalske oplevelse leveres denne vinylplade i et smukt designet cover, der fanger essensen af albummets energi og æstetik. Med hvert spin af pladen får du ikke bare et album, men en tidløs kultklassiker, der vil berige din musiksamling og sætte gang i dine sanser.

Tracklist

Side A
1. Scene 1: Welcome To Collegrove
2. G6
3. Big Diamonds (Feat 21 Savage)
4. Presha
5. Long Story Short

Side B
1. Scene 2: Duffle Bag Boys
2. Millions From Now
3. Crazy Thick
4. Transparency (Feat Usher)
5. Significant Other

Side C
1. Scene 3: Ladies Man
2. PPA (Feat Fabolous)
3. Oprah & Gayle (Feat Benny The Butcher)
4. Shame
5. Bars

Side D
1. Scene 4: No Fent
2. Godzilla (Feat Vory)
3. Crown Snatcher
4. Can’t Believe You (Feat Rick Ross)
5. Scene 5: Never Was Lost
6. Moonlight (Feat Marsha Ambrosius)

 

På lager

Varenummer (SKU): 0602465037623 Kategorier: , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2 Chainz & Lil Wayne – Welcome 2 Collegrove (RSD Limited Edition) (Semi-Transparent Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter
#