Various Artists – The Hate U Give (Vinyl)

kr. 159,00


Side A
1. Hold On (With Pusha T feat. Rick Ross)
2. DNA (With Kendrick Lamar)
3. Hold You Down (With Jadakiss feat. Emanny)
4. Only God Can Judge Me (With 2Pac)

Side B
1. We Won’t Move (With Arlissa)
2. Goosebumps (With Travis Scott feat. Kendrick Lamar)
3. The Hate U Give (With Bobby Sessions feat. Keite Young)
4. Keep Ya Head Up (feat. 2Pac)

Side C
1. Everybody (With Logic)
2. Kill Moe (With Beau Young Prince)
3. Ghostface Killers (With 21 Savage, Offset & Metro Boomin feat. Travis Scott)

Side D
1. Left Hand Right Hand (With YoungBoy Never Broke Again)
2. Ocean Eyes (With Billie Eillish)
3. Always (With Amandla Stenberg)

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0602577052552 Kategori:


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Various Artists – The Hate U Give (Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter