T.I. – The L.I.B.R.A (Vinyl)

DKK 259,00

BEMÆRK! Dette er en bestillingsvare.


Side A
1. The L.I.B.R.A. Introduction (feat. Ms. Pat)
2. Hit Dogs Holla (feat. Tokyo Jetz)
3. Ring (feat. Young Thug)
4. Pardon (feat. Lil Baby)
5. On The Hood (feat. 42 Dugg & Mozzy)

Side B
1. Moon Juice (feat. Snoop Dogg & Jeremih)
2. Air & Water Interlude (feat. Rapsody)
3. Hypno (feat. Racquelle ”Rahky” Anteola)
4. 1/2 Ticket (feat. Conway The Machine & London Jae)
5. Respect The Code (feat. Rick Ross & Kes Kross)

Side C
1. Put Some On It (feat. Ms. Pat)
2. Family Connect (feat. Domani)
3. Make Amends (feat. Benny The Butcher & Jadakiss)
4. Fire & Earth Interlude (feat. Ernestine Johnson)
5. Pantone Blue (feat. Alec Beretz)

Side D
1. Horizons
2. How I Feel (feat. Eric Bellinger & Killer Mike)
3. We Did It Big (feat. John Legend)
4. Thank God (feat. 21 Savage)
5. Deyjah’s Conclusion

På lager

Varenummer (SKU): 0194690394898 Kategori:


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “T.I. – The L.I.B.R.A (Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter