Pop Smoke – Shoot For The Stars Aim For The Moon (Deluxe) (Vinyl)

kr. 359,00

BEMÆRK! Dette er en forudbestilling. Varen forventes afsendt ved udgivelse.


Side A
1. Bad Bitch From Tokyo (Intro)
2. Aim For The Moon (feat. Quavo)
3. For The Night (feat. DaBaby & Lil Baby)
4. 44 Bulldog
5. Gangstas
6. Yea Yea

Side B
1. Creature (feat. Swae Lee)
2. Snitching (feat. Future & Quavo)
3. Make It Rain (feat. Rowdy Rebel)
4. The Woo (feat. 50 Cent & Roddy Rich)

Side C
1. West Coast Shit (feat. Quavo & Tyga)
2. Enjoy Yourself (feat. KAROL G)
3. Mood Swings (feat. Lil TJay)
4. Something Special
5. What You Know Bout Love

Side D
1. Diana (feat. King Combs)
2. Got It On Me
3. Tunnel Vision (Outro)
4. Dior (Bonus)

Side E
1. Hotel Lobby
2. Showin Off Pt. 1 (feat. Fivio Reign)
3. Showin Off Pt. 2 (feat. Fivio Reign)
4. Iced Out Audemars (feat. Dafi Woo)
5. Woo Year (feat. Dread Woo)
6. Tsunami (feat. Davido)
7. Backseat (feat. PnB Rock)

Side F
1. Imperfections (Interlude)
2. She Feelin Nice (feat. Jamie Foxx)
3. Paranoia (feat. Gunna & Young thug)
4. Hello (feat. A Boogie With A Hoodie)
5. Be Clearr
6. Yea Yea (Remix) (feat. Queen Naija)
7. Diana (Remix) (feat. Calboy & King Combs)
8. Enjoy Yourself (Remix) (feat. Burna Boy)

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 0602435269306 Kategori:


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pop Smoke – Shoot For The Stars Aim For The Moon (Deluxe) (Vinyl)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter