Johnny Cash – Sings Hank Williams, George Jones & Other Classic Country Covers

DKK 179,00 DKK 59,00


Side A
1. I Can’t Help It (If I’m Still In Love With You)
2. You Win Again
3. Hey. Good Lookin’
4. I Could Never Be Ashamed Of You
5. Cold. Cold Heart
6. (I Heard That) Lonesome Whistle Blow
7. I’m So Lonesome I Could Cry

Side B
1. Just One More
2. Accidentally On Purpuse
3. Seasons Of My Heart
4. Honky Tonk Girl
5. I Feel Better All Over
6. Time Changes Everything
7. Remember Me (I’m The One Who Loves You)

Side C
1. Oh Lonesome Me
2. I Love You Because
3. Thanks A Lot
4. Born To Lose
5. You Tell Me
6. I Couldn’t Keep From Crying
7. I Forgot To Remember To Forget

Side D
1. In The Jailhouse Now
2. My Shoes Keep Walking Back To You
3. I Will Miss You When You Go
4. Bonanza
5. Delia’s Gone
6. The Great Speckled Bird
7. (There’ll Be) Peace In The Valley

På lager

Varenummer (SKU): 8712177062416 Kategori:


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Johnny Cash – Sings Hank Williams, George Jones & Other Classic Country Covers”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Urbando Anbefaler

Speciel kategori af produkter